الکتروگیربکس

الکترو گیربکس | آریا صنعت نوین وارد کننده و عرضه کننده انواع الکتروگیربکس های صنعتی شامل الکترو گیربکس هلیکال وخورشیدی وکرانویل و الکتروگیربکس آویز جرثقیل، گیربکس های حلزونی و دور متغیر میباشد. الکتروگیربکس ها بخشی از سیستم انتقال قدرت می باشند که وظیفه آنها کنترل سرعت انتقال و نحوه انتقال است. الکتروگیربکس ها از دو یا چند چرخدنده در تماس با یکدیگر بطور معمول برای انتقال حرکت از یک محور دورانی به محوری دیگر با سرعت و گشتاور متغیر مورد استفاده قرار می گیرند. گیربکس ها حاوی چند چرخدنده با قابلیت حرکت و سوییچ بین آنها با منظور تغییر سرعت و گشتاور حرکتی می باشند. جابجایی بین دنده های درگیر در حرکت الکتروگیربکس می تواند بصورت دستی توسط اوپراتور و یا بصورت اتوماتیک صورت پذیرد. برخی الکتروگیربکس ها دارای کنترل های مستقیم و معکوس نیز می باشند. الکتروگیربکس ها به تنهایی یه سازه کاملا مکانیکی هستند که نقش موثری در سرعت عملکرد و انتقال قدرت در بسیاری از ماشین آلات و سازه های مکانیکی دارند.

صنایع مصرف کننده الکتروگیربکس

هر چند تصور عمومی از الکتروگیربکس همان جعبه دنده و گیربکس اتومبیل های سواری است اما استفاده از الکتروگیربکس به عنوان یکی از اصلی ترین اجزای ماشین آلات دینامیک در صنعت و نقش موثر آنها در بالا بردن راندمان و سرعت کاری و همچنین طول عمر دیگر قطعات امری غیر قابل انکار می باشد. از الکتروگیربکس ها در ماشین آلات کشاورزی، معدنی، راهسازی، توربین ها و جرثقیل ها نیز استفاده میشود هر چند در بسیاری از سیستم های مکانیکی حساس علاوه بر الکتروگیربکس از درایو های هیدرواستاتیک و کیت های الکتریکی کنترل و تطابق سرعت نیز استفاده میشود. در موتور های احتراق داخلی از الکتروگیربکس برای اتصال میل لنگ به منظور افزایش گشتاور حرکت با کاهش سرعت موتور استفاده میشود بدین معنا که شفت خروجی الکتروگیربکس با سرعت دورانی کمتری از شفت درونی و ورودی آن حرکت می کند و این سبب یک مزیت مکانیکی شده که آن افزایش گشتاور حرکتی می باشد. البته الکتروگیربکس ها قابلیت عملکرد بصورت برعکس یعنی افزایش سرعت دورانی شفت با کاهش گشتاور را نیز دارند. برخی از الکتروگیربکس های ساده تر نیز وجود دارند که تنها وظیفه تغییر جهت دوران را بر عهده دارند. آریا صنعت مشاوره خرید و فروش انواع الکتروگیربکس، استعلام قیمت گیربکس در ایران. همچنین آریا صنعت با سالها سابقه آماده ارائه مشاوره فنی انتخاب نوع و توان الکتروگیربکس ها می باشد.

گیربکس خورشیدی
الکتروگیربکس خورشیدی
گیربکس شافت مستقیم
الکتروگیربکس شافت مستقیم
گیربکس حلزونی
الکتروگیربکس حلزونی
گیربکس صنعتی
الکتروگیربکس صنعتی
گیربکس آویز
الکتروگیربکس آویز
گیربکس هالوشافت
الکتروگیربکس هالوشافت
گیربکس دور متغیر
الکتروگیربکس دور متغیر
گیربکس عمود کار
الکتروگیربکس عمود کار

الکتروگیربکس چیست و چه کاربردی دارد

ساده ترین تعریفی که از الکتروگیربکس می توان ارائه داد یک واحد مکانیکی شامل یک شافت که در داخل یک هوزینگ قرار گرفته است و تعدادی از انواع دنده های مدور بر روی آن واقع شده اند. البته گیربکس برای اینکه کاربرد مناسب تری داشته باشد و حرکت و انتقال قدرت آن بصورت نرم تر و بدون ضربه صورت پذیرد نیاز به متعلقاتی مانند صفحه های اصطکاکی دارد. هدف اصلی از بکارگیری الکتروگیربکس ها در سیستم های مکانیکی افزایش گشتاور همزمان با کاهش سرعت حرکت موتور دوار که گاهی از نوع الکتروموتور و گاهی موتور های احتراق داخلی و یا انواع دیگر موتور های دوار است. این بدان معنا است که شافت خروجی الکتروگیربکس ها با سرعت دورانی کمتری نسبت به شافت ورودی گردش کرده و این کاهش سرعت یک مزیت مکانیکی به همراه خواهد داشت که افزایش گشتاور می باشد.

6 دسته اصلی الکتروگیربکس ها

الکتروگیربکس صنعتی یک سیستم محصور شده شامل قطعات مکانیکی می باشد که انرژی مکانیکی را به یک دستگاه خارجی ثانویه انتقال می دهد. الکتروگیربکس ها قابلیت تغییر سرعت و گشتاور خود به منظور تبدیل انرژی به فرمتی قابل استفاده در دستگاه خروجی هستند. دسته بندی الکتروگیربکس ها با در نظر گرفتن فاکتورهای متعدد و متفاوتی از جمله مکانیزم کاری، متریال بکار رفته، توان و گشتور خروجی، نوع اتصال موتور ورودی، نوع و تعداد کلاچ متصل به گیربکس و در نهایت زاویه و شکل و راستای قرار گیری محور های ورودی و خروجی می باشد. کاربردی ترین دسته بندی الکتروگیربکس ها در 6 دسته گوناگون به شرح زیر است.


  • الکتروگیربکس هلیکال: دسته ای از الکتروگیربکس های کم مصرف و کوچک می باشند. الکتروگیربکس های هلیکال در صنایع مختلفی من جمله صنایع تولید پلاستیک، سیمان، صنایع تولید لاستیک، خورد کننده ها، نقاله های انتقال مواد و ... مورد استفاده قرار می گیرند.
  • گیربکس هلیکال شافت مستقیم: این دسته از الکتروگیربکس ها برای کاربری های سنگین مناسب هستند. این دسته از الکتروگیربکس ها با بکار گیری اطلاعات فنی بسیار دقیق با مشخصات مکانیکی بسیار دقیقی تولید شده و دارای ضریب انتقال بسیار بالا و دقیق هستند.
  • گیربکس هلیکال شافت عمودی: این دسته از الکتروگیربکس ها که بیشتر در صنایع معدنی و در نقاله های انتقال مواد استفاده میشوند دارای دنده هایی قوص دار که بر روی یک سطح کونیک واقع شده تشکیل شده اند و جهت محور محرک ورودی و محور خروجی آنها بصورت متقاطع عمود بر هم می باشد.
  • گیربکس هلیکال شافت عمودی غیر هم راستا: این دسته از الکتروپمپ ها که به سختی و قابلیت های بارگذاری بالا شهرت دارند مناسب برای عملیات های با لود و بار زیاد هستند. این دسته از الکتروگیربکس ها بر حسب تعداد دنده و دندانه قابلیت تنظیم با شرایط دلخواه می باشند.
  • "یربکس های حلزونی: دسته از الکتروگیربکس های صنعتی هستند که قابلیت های ویژه آنها به سبب قابلیت کاهش چشم گیر میزان سرعت دورانی ورودی و ضریب تبدیل بسیار بالای آنها می باشد. این دسته از الکتروگیربکس ها دارای یک شافت با قطر بالا که بصورت حلزونی دنده شده است و منطبق با دنده های گیربکس کار می کند.از الکتروگیربکس های حلزونی بصورت گسترده ای در صنایع شیمیایی و معدنی استفاده می شود.
  • الکتروگیربکس خورشیدی: این دسته از الکتروگیربکس ها که شافت مستقیم نیز می باشند به سبب طول عمر بسیار بالا، دقت عمل و کاربری ویژه بسیار محبوب می باشند. به سبب دقت بسیار بالایی که الکتروگیربکس های خورشیدی در حرکت دارند سبب کمترین آسیب در تبدیل به دیگر اجزای ماشین آلات متصل شده و راندمان کاری را نیز افزایش می دهند.

دسته بندی های متفاوت دیگری نیز از الکتروگیربکس ها وجو دارد که بر حسب فاکتورهایی حتی غیر مکانیکی صورت می پذیرد.

قیمت الکتروگیربکس

قیمت الکتروگیربکس نیز مانند تمام دیگر اجزای صنعتی تابع فاکتور های متعددی بوده و با توجه به تعدد در انواع، توانایی ها و برند ها دستخوش تغییرات در بازه وسیعی می باشد. بطور کلی قیمت الکتروگیربکس ها به سبب فشار کاری بالا، قرار گرفتن تحت تنش های فشاری و ضربات کاری متعدد، دمای بالای کاری و سیکل های طولانی و متعدد نسبت به بسیاری دیگر از تجهیزات صنعتی بالا می باشد. فاکتور های موثر بر قیمت الکتروگیربکس ها را می توان به شرح زیر دسته بندی نمود:


  • بر خلاف الکتروپمپ ها که نوع آنها مهمترین عامل تعیین کننده قیمت آنها محسوب میشود از آنجایی که تمام انواع الکتروگیربکس دارای ساختمانی مشابه و اجزای مشابه هستند و برای داشتن قابلیت های مناسب کاری دقت تولید بالایی دارند معمترین فاکتور تعیین کننده قیمت الکتروگیربکس هاقابلیت های کاری شامل گشتاور خروجی، ضریب تبدیل ورودی به خروجی، توان گیربکس و راندمان کاری آن می باشد.
  • برند تولید کننده: دومین فاکتور تعیین کننده قیمت الکتروگیربکس ها برند تولید کننده است. برند تولید کننده نشانی از قدرت، دوام و طول عمر و قابلیت های کاری گیربکس بوده و قیمت الکتروگیربکس با برند هایی مانند SEW آلمان که بعنوان معتبرترین تولید کننده این ماشین صنعتی در دنیا می باشد و برند هایی چون روسی ROSSI ایتالیا به مراتب از قیمت الکتروگیربکس تولید چین بالاتر می باشد.
  • نوع الکتروگیربکس: در رده سون تعیین قیمت الکتروگیربکس نوع آن قرار دارد. انواع گیربکس خورشیدی، حلزونی و شافت مستقیم بر حسب دقت و تکنولوژی تولید دارای قیمت های مختلفی هستند. در این میان گیربکس شافت مستقیم که دارای دو سیستم کلاچ و تکنولوژی بالایی در تولید است دارای قیمت حداکثری می باشد.

فاکتور های دیگری مانند استاندارد های ویژه یا قابلیت کاری در شرایط خاص مانند انتشار گازهای قابل استعال که نیاز به الکتروگیربکس ضد انفجار دارد نیز از دیگر فاکتور های تعیین قیمت گیربکس هستند. بعنوان مثال قیمت گیربکس حلزونی با گشتاور خروجی حداکثر 1190 نیوتن متر N.m با توان 15 کیلو وات Kw و دور خروجی 350 rpm تولید کشور چین و تولید شده از آلیاژ آلومینیوم سخت در بازار جهانی حدود 150-200 دلار قیمت دارد. این در حالی است که همین توان از الکتروگیربکس در صورتیکه محصول SEW آلمان باشد حدود 700-900 دلار قیمت دارد.

TEL : 021-33116613 | 33961181
Fax : 021-33947858
Email: info [at] sanataria.ir
Web: www.sanataria.ir

© Copy right 2024 | All ights Reserved | Aria Sanat Corporation